Rólunk· Szolgáltatásaink· Csomagok
Galéria· Shop· Kapcsolat

Adatvédelem

VII. SZEMÉLYES ADATOK

 1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.
 2. A Hungarian- ARTroom Kft. webáruházának üzemeltetője, a Hungarian- ARTroom Kft. (Székhely és telephely: 7815 Harkány, Erdőszél utca 5. Cégjegyzékszám: 02-09-076250, Adószám: 22936846-1-02, adatkezelési nyilvántartási száma: 03392-0001 továbbiakban: Szolgáltató. A webáruház tárhely szolgáltatója: MédiaCenter Hungary Kft. 6001 Kecskemét; Pf.588. A webáruház webfejlesztője, karbantartója: WebMeszler Kft. 7800 Siklós; Harkányi út 6/B.) a webáruház felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. Törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:
 3. A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel.
 4. Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a Webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez szállító partnerei számára átadja. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.
 5. Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat törölhessék.
 6. A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez szállító partnerei számára átadja.
 7. Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes.
 8. A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.
 9. A Szolgáltató vállalja, hogy a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld spam-jellegű anyagokat, rendszeresen megjelenő hírleveleiről leiratkozási lehetőséget biztosít.
 10. A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.
 11. A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.
 12. A látogatási adatok (IP cím,időpont,lekért oldal), melyeket szerverünk rögzít, egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel. Ide vonatkozó jogszabályok:

1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról  illetve az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.