Rólunk· Szolgáltatásaink· Csomagok
Galéria· Shop· Kapcsolat

ÁSZF

Működési Szabályzat , Általános SzerződésiFeltételek

Webáruházunkban történő vásárlását az alábbiműködési szabályzat elfogadásához kötjük.
A szabályzat változhat, ezért minden vásárláskor kérjük ennek átolvasását éselfogadását.
A későbbi reklamációk elkerüléséhez fontos, hogy tisztában legyenek az alábbikérdésekkel:

I. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

 1. A Hungarian - ARTroom Kft. webáruházában történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a http://www.hartwedding.hu webcímen.
 2. Webes áruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy felhasználóbarát módon tudják leadni a rendelésüket. Azonban, ha mégis valami probléma merülne fel a vásárlás alatt, kérjük lépjen kapcsolatba a weboldal (www.hartwedding.hu) üzemeltetőivel a weboldalon található elérhetőségeik bármelyikén.
 3. A Hungarian - ARTroom Kft. webáruházban bárki vásárolhat regisztráció nélkül is, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.
 4. A  Hungarian - ARTroom Kft. webáruházában nem csak Magyarország területéről érkező rendeléseket fogadunk el. Külföldről történt vásárlás esetén is a Magyar (anyagi) jog az irányadó. Ide vonatkozó jogszabályok:

PolgáriPerrendtartásról szóló 1952. évi III.tv.

Nemzetközimagánjogról szóló 1979. évi 13.tvr.

 

II. REGISZTRÁCIÓ

 1. A vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a megrendelési űrlapot.
 2. Kérjük, adatait abban a formában adja meg, ahogy szeretné, hogy a számlán megjelenjen.
 3. Az E- mail címe megadásával hozzájárulását adja hírlevelünkre történő feliratkozáshoz is. Ez az információ havonta 1-2 alkalommal érkezik, akcióinkról, újdonságainkról, fontosabb híreinkről tájékoztatjuk benne. Leiratkozni a hírlevélben található linken keresztül lehetséges. Adatainakkezeléséről az ÁSZF VII. pontjában, az "Adatvédelem" menüpontban tájékoztatjuk.

III. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

A rendelés és szállítás részleteiről az ÁSZF III. pontjában, a "Fizetéssel kapcsolatos információk" menüpontban tájékoztatjuk.

 

IV.    A BEMUTATOTTTERMÉKEK

 1. A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen.
 2. A vételár mindig a kiválasztott áru alatt feltüntetett ár, minden esetben 1 darab termékre vonatkozik.
 3. A webáruházban feltüntetett termékképek illusztrációk, bizonyos képeken egyéb kiegészítők is látszódhatnak, melyek nem minden esetben tartozékai a csomagolásnak vagy a kiválasztott terméknek. Vásárlás esetén minden esetben a termékleírásában található csomagolásra és a termékre vonatkozó írásos információ az irányadók, nem a fénykép!

 

V. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

 1. A Webáruházunkban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
 2. Webáruházunk semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
  - Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
  - Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza webáruházunk akadálytalan működését és a vásárlást.
  - Bármilyen meghibásodás bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  - Bármely levél - függetlenül attól hogy papír vagy elektronikus formában érkezett - de főleg bármilyen adat elvesztése.
  - Bármely szoftver nem megfelelő működése*.
  - Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei*.

* Kivételtképeznek ez alól a weboldal és a Webáruház működését biztosító szoftverek. Ezekbármilyen meghibásodásából eredő károkért a webfejlesztő (WebMeszler Kft.)teljes körű anyagi felelősséget vállal.

 1. A Hungarian - ARTroom Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
 2. Webáruházunkban szabadon módosíthatjuk a vásárlás feltételeit és szabályait, bármikor, értesítési és bárminemű egyéb kötelezettség vállalása nélkül, cégünk nem vonható felelősségre, ha így tesz. Webáruházunk szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a megjelenés időpontjától lép életbe. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

VI. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

 1. A vevő az oldalainkon hirdetett áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.(A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II./26) Kormányrendelet alapján.) Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
 2. Az elállás joga nem vonatkozik a Vevő egyedi, személyes kívánságára megrendelt termékekre, különös tekintettel az egyedi konfigurációkban vásárolt tételekre.
 3. A Vevőt nem terheli - az elállási jog gyakorlása miatt - az áru visszaszállítási költsége.
 4. A Hungarian - ARTroom Kft. kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.
 5. A Hungarian - ARTroom Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
 6. Az elállási jog csak a házhoz szállítással átvett termékekre vonatkozik, ha személyesen veszi át a megrendelt termékeket, akkor az "normál" ügyletnek minősül, nem vonatkozik rá a távollévők között kötött szerződésről szóló 17/1999-es kormányrendelet.
 7. A Hungarian - ARTroom Kft. a www.hartwedding.hu webáruház termékeire a mindenkori jogszabályokban leírtak szerint vállal garanciát.

 

VII. SZEMÉLYES ADATOK

Adatainakkezeléséről az "Adatvédelem" menüpontban tájékoztatjuk.


OpenCart


OpenCart is free open source ecommerce platform for online merchants. OpenCart provides a professional and reliable foundation from which to build a successful online store. This foundation appeals to a wide variety of users; ranging from seasoned web developers looking for a user-friendly interface to use, to shop owners just launching their business online for the first time. OpenCart has an extensive amount of features that gives you a strong hold over the customization of your store. With OpenCart's tools, you can help your online shop live up to its fullest potential.

OpenCart Documentation


This guide serves as a resource to users needing direction in navigating the OpenCart interface. We detail the aspects involved with setting up your store: complete with keeping it up to date to the latest version, meeting the technical requirements, accessing the admin panel, and uninstallation. The User Guide covers the essentials tools used for managing your store front through the administration side. We will walk you through the important sections of the administration interface: Catalog, Extensions, Sales, Systems, and Reports. In this area we will cover which part of your store front each section is responsible for, and how you can modify them in the administration side to meet your store’s needs. Important store procedures, such as adding products to your store, keeping track of sales, managing customers, changing layouts, adding extensions, and more is explained in this guide.

When you are finished reading this guide, you will be comfortable with using the OpenCart interface to set up your online shop and maintain it over time.