Rólunk· Szolgáltatásaink· Csomagok
Galéria· Shop· Kapcsolat

Csomagok


Teljes körű esküvői  valamint teljes körű dekorációs csomag

A teljes körű esküvői és rendezvény dekorációs csomag tartalmazza mindazt a szolgáltatást, amely levesz vállatokról minden dekorációval kapcsolatos terhet . Partnereinkkel - veletek közösen-, az esküvői papíroktól kezdve a virág dekorációig mindent megtervezünk. Nektek nincs más dolgotok, mint megálmodni, mi pedig azért vagyunk, hogy az álmaitokat valóra váltsuk.
Együtt ötletelünk, terveket készítünk majd mindezeket egy kézikönyv a HART Wedding Decor LookBook® tartalmazza, mely segítségetekre lesz akkor is, ha a virágdíszítést esetleg hozzátok közel álló szakemberre bíznátok, vagy a tortát a gyerekkori kedvenc cukrászdából választanátok.
A teljes körű dekoráció magába foglalja a stílushoz választott eszközök bérlését, az eszközök felhelyezését és lebontását.
A meglévő értéktárunkból, amelyek között régi és új csipkék, textilek, különleges antik porcelánok,üvegek, gyertyatartók, képkeretek, kristály csillárok, antik bútorok mellett a ma kapható legjobb minőségű kiegészítőkkel igyekszünk mind a vintage, a shabby és a rusztikus stílus kedvelői számára kedvezni.  Igyekszünk megvalósítani a különleges elképzeléseket, így akár egy fesztiválesküvőt ("wedfest") és akár egy bohém esküvőt is megvalósítunk, mindezt stílusosan, minőségi és különleges eszközökkel.