Rólunk· Szolgáltatásaink· Csomagok
Galéria· Shop· Kapcsolat

Rólunk

„Úgy gondolom, hogy a felejthetetlen és stílusos esküvő a hagyományok ápolásával és szívből jövő esküvéssel kezdődik.”


A régiségek, és mostanában újra reneszánszát élő vintage kiegészítők iránti szenvedélyem arra az elhatározásra juttatott, hogy a gondosan és a családi örökség mellett régóta összegyűjtögetett féltve őrzött darabokat újra visszaállíthassam használatukba egy - egy fontos esemény alkalmával.
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy származásomból adódó örökségem, a hagyományok és a régimódi értékek tisztelete segítette és végigkísérte eddigi utamat. Mindezt a szellemi, lelki és tárgyi örökséget szeretném továbbadni, becsempészve a hétköznapok eseményei közé.

A HART Wedding Design egy olyan szolgáltatás, amely több mint egy egyszerű dekoráció. Nálunk nincs lehetetlen! Minden elképzelés megvalósítható, így lesz az ünnep stílusos és egyedi. A tökéletes és személyre szabott dekor, az amit a vendég megjegyez legyen szó esküvőről, céges vagy egyéb rendezvényről!

A HART Wedding elsők között hozta létre 2013-ban teljes körű dekorációs styling szolgáltatását, és ezidáig rengeteg hangulatot, élményeket, stílusokat, és érzéseket keltettünk életre, amely meghatározott, felejthetetlenné és különlegessé tett egy-egy eseményt.

Azt remélem, hogy a weboldalon szereplő párok legszebb napjának portréi ihletet adhatnak leendő menyasszonyok, édesanyjuk és barátnőik számára. Mégis azt javaslom, hogy legyen olyan különleges a nagy napod, mint amilyen különleges Te magad vagy!

 

Magusics Vica
Esküvő és rendezvény dekorációs stylist - ügyvezető, tulajdonos

H A R T    W E D D I N G    D E S I G N
Stílus-Elegancia-Vintage