Rólunk· Szolgáltatásaink· Csomagok
Galéria· Shop· Kapcsolat

Szállítási információk

Szállítás és fizetés


Fizetés

A megrendelt termék árát  egy módon egyenlítheti ki:
- banki átutalással a megrendelés visszaigazolása után

Visszaigazolás és Szállítási Határidő

Megrendelése elküldése után rendszerünktől egy automatikus visszaigazoló e-mailt kap, amelyben megtalálja:
- rendelt termék(ek) megnevezését
- paramétereit: pl: szín
- mennyiségét
- vételárát
- szállítási költségét
- megrendelő nevét
- telefonszámát
- e-mail címét
- szállítási címet
- számlázási címet
- fizetési módot
 

Megrendelése elküldése után, munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és egyezteti a várható szállítási határidőt és kapcsolattartója elérhetőségeit.

Szállítás

Megrendelt termékét kétféle módon juttatjuk el Önhöz:
- postai úton (hagyományos és start plusz csomagküldés)
- csomagszállító partnerünkkel (futárszolgálat)

Hagyományos belföldi postacsomag illetve start plusz postacsomag kézbesítési díjait,megtekintheti  a Magyar Posta weboldalán: www.posta.hu. A díjak függnek a megrendelt csomag súlyától és értékétől. A hagyományos belföldi posta csomagokat téritvevényesen és értéknyílvánítva adjuk fel. A start plusz belföldi postacsomagnál található szolgáltatásokról a Magyar Posta weboldalán olvashat. A start plusz belföldi posta csomagnál lehetőség van meghatározni a küldemény kézbesítési időpontját, ezt előre leegyeztetheti velünk. Az időpontokról és részletekről szintén a Magyar Posta honlapján tájékozódhat. Bármelyik csomagküldési módot választja előtte egyeztetünk Önnel a küldemény értékéről.

A postaköltség nincs benne a weboldalon feltüntetett árakban!


Hogy ne érje váratlanul, a kiszállítás előtti napon, telefonon értesítjük a csomag feladásáról, vagy a szállítás időpontjáról. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető! Adatainál a telefonszámot is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!


Garancia

Termékeink jótállási idejéről és jótállási feltételeiről a mellékelt jótállási jegyben tájékoztatunk. Kérjük, őrizze meg a terméke jótállási jegyét, hogy azonnal segíthessünk, ha szüksége van rá!